http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PROBIJANJE NEPROBOJNOG

Razbijena Ubisoftova zaštita

Ubisoft odnedavno oprema sve svoje videoigre za PC zaštitom koja je navodno trebala biti neprobojna. Naglasak je na - navodno
Akcijska avantura Assassin's Creed 2 jedna je od igara koje je Ubisoft zaštitio posebnom zaštitom zbog koje ne jenjava bijes igrača. Zaštita od igrača traži stalnu povezanost s Ubisoftovim serverima, odnosno vezu s internetom, a ukoliko se ona iz nekog razloga prekine, sav dotadašnji napredak pada u vodu. Treba spomenuti da igru bez veze sa serverima nije moguće igrati čak ni u solo načinu, što mnogima ne odgovara, no Ubisoft je ostao gluh na njihove vapaje.

Dakako, tvrtka se hvalila time da je zaštita neprobojna, ali prošlog tjedna piratska skupina Skid Row objavila je probijenu verziju Assassin's Creeda 2, zbog čega Ubisoftove tvrdnje padaju u vodu. Skupina Skid Row je popratila svoje piratsko izdanje tekstom u kojem kažu da su se prilično namučili, no nisu sumnjali da će uspjeti ukloniti bilo kakvu zaštitu, pa makar i tako kompliciranu.

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije