http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ČISTKA

Blizzard prognao 320.000 varalica

Osim što radi odlične videoigre, Blizzard je poznat po vrlo oštrom stavu prema varalicama i periodički ih uklanja sa servera
Ukoliko ste ikad zaigrali mrežne videoigre, sigurno ste se susreli s varalicama koje igračima koji igraju pošteno uništavaju zadovoljstvo igranja. Dok neke tvrtke sporo otkrivaju one koji varaju, Blizzard to radi vrlo efikasno i svako malo objavljuje koliko su ih prognali sa servera.

U novoj prošlotjednoj čistki stradalo je 320.000 igrača koji su koristili posebne programe ili iskorištavali nedostatke samih igara Diablo II i Warcraft III. Onima koji su prvi put uhvaćeni u prekršaju dodijeljena je zabrana igranja na mjesec dana, dok su igračima koji su ranije bili uhvaćeni i ponovno čine istu grešku zauvijek obrisani ključevi igara i, da bi ponovno igrali, morat će u dućan po nove igre. Nepotreban trošak, no teško je odoljeti brzom napredovanju.

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije