http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BUDUĆI PROJEKTI

Radišni Ubisoft i Activision

AC2
Ovih dana Activision i Ubisoft registrirali su nekoliko domena čiji nazivi otkrivaju potencijalna imena njihovih budućih ili već postojećih projekata

Kada kreću u neki projekt, developeri često registriraju domene na ime igre na kojoj rade. Često te domene nikada ne postanu službene, no sigurnije ih je imati nego da vas netko drugi preduhitri i zakupi je, a onda je morate otkupljivati za velik novac.

 

Prema domenama koje je registrirao Activision, očito je da misle naplatiti franšizu Jamesa Bonda, a  prava za nju kupili su 2006. godine. Tako je jedna od registriranih domena bloodstonegame.com i navodno se radi o nekakvoj vožnji s tematikom agenta 007.

 

Druga domena je goldeneyegame.com. Iako još nema nikakvih indikacija o kakvoj bi se igri moglo raditi, ona će se svakako kreirati prema filmu 'Zlatno oko'. Prema tom filmu su već napravljene dvije igre, jedna 1997. godine za Nintendo 64, a drugu je 2004. godine izdao EA i bila je fijasko velikih proporcija.


S druge strane, Ubisoft je registrirao domenu assassinscreedbrotherhood.com. Iako nisu željeli potvrditi nagađanja, Ubisoft je nedavno najavio izdavanje 'epizode' za Assassins Creed II u kojoj će biti ubačen multiplayer i novi singleplayer sadržaji. Također, registrirana je i domena driversanfranciscogame.com koja možda otkriva nastavak neslavno propalog serijala 'Driver'.

 

Sve o temi:
PC
ps3

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije