http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KONAČNO!

Bungie nakon Haloa pokreće nove projekte

Halo je odlična igra, no bilo je krajnje vrijeme da tvrtka Bungie napravi korak naprijed i posveti se nekim drugim stvarima

Serijal Halo je bio glavni nositelj Xboxa i njegovog mlađeg brata Xboxa 360. Višemilijunska prodaja omogućila je i odličnu prodaju spomenutih konzola, a tvrtka Bungie, koja je dosad radila svaki nastavak, za to je nagrađena samostalnošću koju joj je Microsoft poklonio prije tri godine.

Ekipa Bungieja nije se željela zalijetati, već i dalje radi na novim nastavcima Haloa, no nakon što dovrši posljednji Halo Reach, planira se posvetiti potpuno novom projektu. Prošlog su tjedna, naime, potpisali desetogodišnji ugovor s Activisionom o kojem detalji nisu poznati, no kako kažu u Bungieju, ugovor im omogućava da ostvare ono što dosad nisu mogli zbog konstantnog pritiska igrača željnih novih avantura u svijetu Haloa. Ne sumnjamo da ćemo uskoro čuti na čemu to konkretno bungieovci rade.

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije