http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SIX DAYS IN FALLUJAH

Videoigra prema svjedočanstvima američkih marinaca

Kontorverzna videoigra Six Days in Fallujah je dovršena i čeka izdavača, a autori tvrde da se temelji na istinitim događajima
Samo mjesec dana bilo je potrebno Konamiju da odustane od izdavačke uloge Atomic Gamesove ratne pucačine Six Days in Fallujah. Pritisak javnosti je navodno bio prejak i digli su ruke od čitave stvari, no autori su nastavili rad na svom projektu koji govori o šest dana borbi oko grada Faludže tijekom rata u Iraku. Spomenuta je navodno vrlo realna i, kako kaže šef Atomica Peter Tamte, temelji se na svjedočanstvima američkih marinaca koji su u sudjelovali u borbama.

Tamte je i ranije surađivao s Američkom vojskom i raznim obavještajnim agencijama na izradama vojnih simulatora te je zbog povezanosti s vojnicima želio ispričati njihovu verziju događaja koji su se u Faludži odvijali. Ako bude sreće, Six Days in Fallujah će uskoro pronaći izdavača i samim time put do igrača.

 

Evo što o cijeloj stvari kažu američki mediji

 

Sve o temi:
PC
ps3

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije