http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SIMSOMANIJA

Simsi 3 stižu na konzole

Vlasnici PC-ja su se dosad mogli busati u prsa Simsima 3, no od jeseni spomenuti naslov moći će zaigrati i igrači na konzolama
Nije nikakva tajna da su Simsi 3 bili prošlogodišnji najprodavaniji naslov. Dapače, prodaja je prvih tjedana jednostavno divljala, čime je treći nastavak Simsa postao najbrže prodavana igra za PC u povijesti izdavačke kuće Electronic Arta. Ako su vlasnici konzola dosad bili zavidni na Simsima 3, to će se stanje promijeniti od jeseni, za kada je najavljeno izdanje Simsa 3 za PlayStation 3, Xbox 360, Wii i Nintendo DS.

Kao i u verziji za PC, konzolaške verzije omogućavaju igračima kreiranje Simsa unikatnih sposobnosti i ispunjavanje njihovih želja u potpuno živom okruženju. Posebnost konzolaških verzija su integrirani alati za razmjenu sadržaja s drugim igračima, što će igrači pozdraviti, dok je verzija za Nintendo DS posebna po tome što ćemo domove Simljana crtati olovkom.

 

Sve o temi:
wii
PC
ps3

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije