http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PRVI FORŠPAN

Test Drive Unlimited 2

Test Drive 2
Datum objave:
03.05.2010 11:17
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Pušten je u opticaj prvi kvalitetni video iz ove fantastične trke u dolasku

Atari je pustio u opticaj prvi službeni foršpan iz nadolazećeg Test Drivea 2. Suvišno je i govoriti da je ovo jedna od najočekivanijih igara godine koja će se, hvala svemu, pojaviti kako na konzolama nove generacije, tako i na PC-ju. Trebala bi stići do kraja ove godine, a pod svojom će 'haubom' imati hrpu lijepih stvari od kojih će vam curiti sline. Npr., igrači će moći podesiti svaki vizualni parametar svog avatara i automobila da bi barem virtualno živjeli u okruženju 'automobilističkog lifestylea'.

 

Velik naglasak bit će i na vremenskim uvjetima koji će imati velik utjecaj na samu igrivost. Naime, spominju se tzv. Weather Challengesi, to jest misije i izazovi u kojima će trebati pobijediti vremenske elemente. Dakako, Test Drive Unlimited 2 će produbiti masovno multiplayer iskustvo koje je već bilo viđeno u originalu. O grafici ne treba puno - izgleda upravo fantastično, a autori su posebno ponosni na izmjenu dana i noći te prekrasni otok po kojem ćete divljati sa svojim pilama. Uostalom, pogledajte foršpan i uvjerite se sami.

 

Prvi službeni foršpan Test Drivea 2

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije