http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Black Ops

Najavljen novi Call of Duty

Call of Duty: Black Ops je službeni naziv nove, sedme igre Call of Duty. Konačna je to potvrda o odvajanju  franšiza Call of Duty i Modern Warfare, a na igri radi Treyarch.

 O samoj igri, osim da je razvijana za PC, PlayStation 3 i Xbox 360, ne zna se još mnogo. Ipak, iz Treyarcha je otkriveno da će, osim u singleplayer i multiplayer modeu, igrači moći uživati i u co-op načinu igranja. 

U međuvremenu se na stranicama britanskog online shopa za igre Game.co.uk pojavio opis igre u kojemu stoji da će se radnja odvijati na Kubi, Arktiku i Vijetnamu. Igrač će navodno biti dio jedinice  Elite Special Forces koja će obavljati 'off the record' misije u kojima će se protagonist često koristiti, prema tvrdnjama autora - 'nekonvencionalnim naoružanjem'. Izlazak igre najavljen je za 9. studenoga 2010.

Call of Duty: Black Ops teaser
 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije