http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVA GODINA, NOVO IZDANJE

Konami najavio PES 2011: Football Evolved

Najpopularnija sporedna stvar na svijetu ima svoje zastupnike i u svijetu videoigara, a među popularnijima se posebno ističe serijal PES
PES ili Pro Evolution Soccer je godinama vodio žestoki rat s Electronic Artsovom FIFA-om i premda je dugo vremena slovio kao najbolja nogometna simulacija, prošle godine je FIFA jednostavno zablistala u svim segmentima. To je Konami navelo da ozbiljnije razmisli o budućnosti PES-a, a konkretne rezultate saznat ćemo krajem godine, kada izlazi PES 2011: Football Evolved. Autori tvrde da su čitav koncept potpuno preuredili i da je PES 2011 najveći redizajn jednog izdanja otkada serijal postoji.

Među posebnostima ističe se potpuna sloboda upravljanja loptom i likovima, napredni dodaci samoj igrivosti, kao i animacije koje odgovaraju potezima stvarnih nogometnih zvijezda. Svakom udarcu prethodit će traka koja određuju jačinu i smjer lopte, što će razveseliti one kojima je dosadašnji način igranja bio previše automatiziran, a kako bi nam 'uživo' pokazao što nam to lijepoga priprema, Konami je objavio i promotivni video koji slijedi odmah ispod ove vijesti.

Promotivni video

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije