http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

HALO-KILLER

Crysis 2 će potući konkurenciju

Početkom tjedna pisali smo o serijalu Halo koji slovi kao najbolja pucačina za konzole, no Electronic Arts tvrdi da će uskoro biti skinut s trona
Prije su pucačine uglavnom bile rezervirane za PC, no pojava ovog odličnog Bungieovog serijala označila je prekretnicu. Iako postoje mnogi naslovi koji ga kopiraju, Halo je uspio zadržati status najboljeg, no iz tabora Electronic Artsa stižu ozbiljne prijetnje. Spomenuti, naime, tvrde da imaju asa u rukavu, a riječ je o Crysisu 2 o kojem pričaju kao Halo-killeru.

Za njega kažu da je spektakularan, high-end u svakom smislu, i da je riječ o franšizi koja će zavladati svijetom konzola, barem kad je riječ o pucačinama. Prilično smjele izjave s obzirom da uskoro stiže Halo Reach, a ne smijemo zaboraviti ni također najavljeni Call of Duty: Black Ops. Dakako, tu je i sva sila ranije objavljenih naslova poput Battlefielda Bad Company 2 i Modern Warfarea 2, no ekipu Electronic Artsa spomenuti očito nimalo ne brinu.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije