http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

LUCASOVA ZADNJA

Kako je nastao Force Unleashed

Star Wars: The Force Unleashed bio je solidan naslov, no umjesto njega mogli smo igrati i videoigru s Wookieejem u glavnoj ulozi
Prije pet godina, LucasArts namjeravao je započeti franšizu videoigara na temu 'Star Warsa' koja bi bila potpuno različita od dotadašnjih videoigara. LucasArtsovi veterani Haden Blackman i Julio Torres dobro se sjećaju tog vremena kada su razmišljali što napraviti i u jednom trenutku razvoj je krenuo u smjeru videoigre otvorena svijeta u kojoj bi igrač u ulozi Wookieeja trgao stormtroopersima udove, razvaljivao mašineriju i uglavnom ponašao se poput kakvog superheroja.

Spomenuti dvojac ne krije da mu je kao uzor poslužio Hulk i da je bio prilično oduševljen idejom sve dok svoje planove nije prezentirao samom Georgeu Lucasu. Blackman kaže da ga je Lucas nakon izlaganja pogledao i mirno rekao: 'Upravo sam proveo pola sata pričajući o značaju razgovora među likovima u videoigrama, a ti mi dolaziš s idejom o videoigri u kojoj glavni junak uopće ne može govoriti?' Tu je priča o Wookieeju završena i rođen je Force Unleashed.

Force Unleashed 2, trailer

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije