http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ORDEN ČASTI

Medal of Honor u lipnju

Datum objave:
11.05.2010 08:55
Autor: K.L. & M.Z.
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Novi Medal of Honor bit će izdan 15. listopada ove godine, objavio je EA

Prvi Medal of Honor pojavio se još davne 1999. godine na konzoli PlayStation, a scenarij za njega napisao je sam Steven Spielberg. Tri godine kasnije, 2002, na PC-ju se pojavio Medal of Honor:  Allied Assault koji je prikupio brojne pozitivne kritike i nagrade te bio igran godinama. Kasnije su izašle dvije njegove ekspanzije, ali i dva punokrvna nastavka – Pacific Assault 2004. i Airborne 2007. - koji nisu polučili ni približan uspjeh i slavu prvijenca. Jedan od glavnih razloga tome bila je i pojava ultimativnog MoH killera – Call of Dutyja. Ipak, MoH je 2008. ušao u povijest kao najprodavaniji FPS serijal.

 

Radnja novog Medal of Honora smještena je u sadašnjost, na područje Afganistana, a igrač će biti u   ulozi pripadnika specijalne jedinice Tier 1. Prema nekim nagađanjima, moći će se igrati s čak nekoliko protagonista, a ono što je sigurno je to da će biti moguće voziti razna vozila, kako kopnena, tako i leteća. To je vjerojatno područje na kojem MoH želi ići korak dalje od CoD-a, s obzirom da je, sudeći po foršpanima, MoH dosta sličan Call of Dutyju.

 

Na singleplayeru radi EA Los Angeles, dok na multiplayeru radi švedski DICE, a igra će se pojaviti na konzolama Xbox 360 i PlayStation 3 te PC-ju 15. listopada ove godine, nešto manje od mjesec dana prije novog Call of Dutyja: Black Ops. Slučajno ili ne, procijenite sami.

 

Trailer

 


 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije