http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

2010 FIFA World Cup South Africa

FIFA
Datum objave:
12.05.2010 13:09
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Obranite virtualnu čast naših 'vatrenih' i zaigrajte s našom repkom na Svjetskom nogometnom prvenstvu

Nećemo vas mučiti i odmah ćemo vam reći najvažniju stvar vezanu uz 2010 FIFA World Cup South Africu - ovdje možete zaigrati i s hrvatskom reprezentacijom! Da, iako nas je u stvarnome životu stigla velika nogometna nesreća zbog koje nećemo pratiti naše 'vatrene' na pravom svjetskom prvenstvu, barem ćemo ih voditi u virtualnom. Da, zahvaljujući velikodušnosti Electronic Artsa koji je u novu FIFA-u ugurao sve reprezentacije koje su se pokušale kvalificirati na ovaj veliki događaj u Južnoj Africi. Ali ne samo da je EA u novu FIFA-u reprezentacije ubacio, već im je poklonio najveću pažnju do sada. Naime, osim pukog updateanja rasporeda, u FIFA-u su ubačeni i vjerno rekreirani navijači i treneri.

 

Točno, prilikom zabijanja golova uživat ćete u fantastičnim scenama navijanja koje su 'snimane' iz prvog plana. Drugim riječima, preselit ćete se na tribine i gledati kako naši navijači i navijačice urlaju, plešu i pucaju od sreće. Navijači svih timova ofarbani su u boje odgovarajuće nacije, na njihovim licima su razni grbovi i simboli. Fantastično! Kako smo rekli, tu su i treneri s velikim dijapazonom reagiranja na situaciju na terenu. Gledat ćete kako se Slaven Bilić muči kada naši eventualno prime gol ili kako s dečkima slavi nakon što oni zabiju nekoj drugoj repki. Tu je još i gomila drugih modifikacija koje možete pogledati u video recenziji. Za kraj, voljeli mi FIFA-u ili ne, ovoj trenutnoj inkarnaciji moramo priznati da je uspjela prenijeti atmosferu i nogometnu strast s najvećeg nogometnog zbivanja na planetu.

 

Video recenzija nove FIFA-e u kojoj možete igrati i s 'vatrenima'

 

Sve o temi:
ps3

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije