http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

UKORAK S VREMENOM

Uskoro najava novog PSP-a

Početkom tjedna bavili smo se spekulacijama o PlayStationu 4, no one o nasljedniku PSP-a na papiru zvuče mnogo realnije - i bliže
Šest dugih godina na tržištu prijenosnih konzola vladaju Nintendov DS i Sonyjev PSP. Donedavno nije im bilo premca, no pojavom iPhonea i ostalih naprednih mobitela kojima multimedijski sadržaji nisu strani polako gube bitku. Zbog toga, a i zbog starosti tehnologije, Nintedo će ove godine lansirati nasljednika DS-a, a prema glasinama, uskoro bi slična objava mogla stići i iz Sonyja.

Iako je PSP tijekom godina doživio nekoliko verzija, sama funkcionalnost nije se mijenjala, dok se PSPgo pokazao kao potpuni promašaj koji što prije treba nasljednika. Glasine su stigle od nekoliko proizvođača videoigara koji kažu da čekaju specifičnu objavu Sonyja kako bi i sami mogli otkriti svoje planove vezane uz nove naslove. Možda one za PSP2? Zvuči logično, no pričekajmo službenu najavu iz Sonyja.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije