http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ACTIVISION PUN PLANOVA

Budućnost COD-a

CoD
Datum objave:
17.05.2010 16:02
Autor: K. L. & M. Z.
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Trenutačno razdoblje prilično je burno za Activision, a najviše ih zaokupljaju dva naslova Call of Duty na kojima se radi
Kao što znate, na nasljedniku Modern Warfarea 2 radi Infinity Ward koji je u velikim nevoljama nakon što ih je napustilo više od 40 ljudi, a među njima i oni ključni. To je vjerojatno i jedan od glavnih razloga zašto je angažiran Raven Software koji je zadužen za izradu mapa za igru. Ipak i dalje ostaje upitno koliko novi Modern Warfare može ispuniti očekivanja ako na njemu radi tim koji je ostao bez svojih najboljih ljudi.

 

U isto vrijeme, Treyarch radi na CoD: Black Ops-u i oni najavljuju jedno izmijenjeno CoD iskustvo u kojima će igrač biti mnogo slobodniji te upravljati vozilima, pa čak i onim letećim.

 

No Activision, čini se prema posljednjim potezima, gleda i mnogo dalje u budućnost. Tako su ovih dana registrirali prilično velik broj domena prema kojima se može isčitati u kojemu smjeru će ići CoD.

Da sada ne navodimo svih 14 (!) domena koje je Activision registrirao, navest ćemo samo nazive koji bi CoD mogao poprimiti u budućnosti, a oni su: Future Warfare (tri nastavka), Advanced Warfare (tri nastavka), Secret Warfare (tri nastavka) i Space Warfare (tri nastavka).

 

Naravno, CoD neće krenuti u sva četiri smjera, no jednim zasigurno hoće i to najvjerojatnije odmah nakon što svjetlo dana ugleda Modern Warfare 3, a vi uživajte u novom CoD: Black Ops teaseru!

 

Black Ops, teaser

 

Sve o temi:
PC
ps3

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije