http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZABAVNA JABUKA

Videoigre za Macove na Steamu

Najpopularniji internetski dućan za prodaju videoigara u digitalnom obliku Steam svakim danom u svojoj ponudi ima sve više naslova za Macove
Uvriježeno pravilo da su Macovi računala za profesionalnu uporabu, a konzole i PC namijenjeni igranju, odavno ne vrijedi, a svoj doprinos toj tvrdnji odnedavno daje i Steam. Steam je, ukratko rečeno, internetski dućan u kojem igrači kupuju videoigre za PC u digitalnom obliku.

To konkretno znači to da jednom kupljenu igru kupac downloada na računalo i automatski instalira koliko god želi puta, no nedostatak je izostanak šarene kutije i tiskanog priručnika. Velika je prednost to što Steam nerijetko daje velike popuste, čak do 75 posto, pa je za par eura moguće ugrabiti još uvijek atraktivne naslove. Donedavno su se na Steamu mogli kupiti isključivo naslovi za PC, no prije par tjedana klijent ovog servisa nudi i videoigre za Macove.

Ponuda za potonje svakim je danom sve bogatija i trenutačno broji stotinjak igara, a da bi privukli kupce, vlasnici Steama daju izdašne popuste. Ne sumnjamo u to da će upravo Steam pomoći popularizaciji Macova među igračima koji se, osim igranja, spomenutim računalima služe i u profesionalne svrhe.

 

Sve o temi:
mac

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije