http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DEAD SKATE 3

Isaac Clark u Skateu 3

Nedavno objavljeni skejterski naslov Skate 3 na prilično zabavan naslov promovira nadolazeću akcijsku horor videoigru Dead Space II
Kakve veze ima ubijanje zombija i skejting? Vjerojatno nikakve, no autori Skatea 3 omogućili su kupcima svog naslova da kao glavnog majstora vratolomija na Skateu otključaju Isaaca Clarkea, glavnog junaka serijala Dead Space. Unutar same igre dovoljno je unijeti šifru 'DEADSPACETOO' i tamanitelj čudovišta i majstor za preživljavanje će se pojaviti u novoj, neobičnoj ulozi.

Inače, ovo nije prvi put da se spomenuti junak pojavljuje u nekoj drugoj igri osim Dead Spacea. Nešto ranije se pojavio i u Dante's Infernu, a budući da sve tri spomenute igre objavljuje Electronic Arts, moramo im skinuti kapu na lukavom marketinškom potezu.

Skate 3

 

Sve o temi:
ps3

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije