http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SLAMKA SPASA

Igra Avatar se ipak dobro prodaje

Početkom godine pisali smo da je igra Avatar debelo podbacila, no posljednje informacije kažu da ipak nije sve tako crno kako se činilo
O Avataru su već napisane knjige, a zarada filma nadmašila je sva očekivanja. Nažalost, to ne možemo reći za istoimenu videoigru koja je osim lošeg prijema kod kritike i igrača ostvarila vrlo slabu prodaju. Izdavačka kuća Ubisoft za sve krivi filmsku kompaniju Fox koja nije dozvolila veću medijsku promociju videoigre već je sve usredotočila na film, a početkom godine prodaja videoigre je pala.

Ipak, nedavna objava Avatara na DVD-u ponovno je potaknula i prodaju videoigre, koja je prema mišljenju stručnjaka dosad prodana u više od 2,7 milijuna primjeraka, što je više nego dobar rezultat. Dakako, prodajne brojke videoigra mora zahvaliti isključivo uspjehu filma čiji je poznati predložak natjerao majke, očeve i rodbinu da u dućanima zabavnim softverom među stotinama naslova odaberu upravo Avatar.

Avatar The Game

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije