http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OBJAVLJENI DETALJI

Killzone 3

Killzone3
Datum objave:
27.05.2010 14:30
Autor: K. L. i M. Z.
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nizozemski Guerilla Games, razvojni tim najpoznatiji po svojoj franšizi Killzone, objavio je nekoliko detalja iz vrlo isčekivanog naslovaKillzone 3

Najočitija novotarija implementacija je jetpackova u igru koji ipak neće služiti tome da bi se proletio cijeli level već tek kao pomagalo u kretanju. Developeri su njegovu upotrebu usporedili s onim što je multiplayer FPS zajednici poznato kao 'double jump'. Jetpackovi će također omogućiti djelomičnu borbu u zraku, a i promijenit će i sam gameplay borbe zato što su jetpackovi, dakako, zapaljivi i eksplozivni.


Također, u Guerilla Games odlučili su implementirati i podršku za 3D za koju će te naravno morati imati prikladne naočale i TV prijemnik.


Ako izuzmemo jetpackove, samo puškaranje ostat će relativno isto. Developeri su zasad otkrili samo jedno novo oružje – The Wasp – rocket-louncher koji ispaljuje projektile nalik na roj robotskih insekata. Guerilla se ponosi i značajnim povećanjem površine levela u usporedbi s prijašnjim naslovima u franšizi.


Što se priče tiče, radnja se nastavlja na onu iz Killzone 2, a igrač postaje dio ISA postrojbi, koja je prisiljena ući u sukob s regrutiranom vojskom Helgasta. Igra je, pogađate – PlayStation 3 ekskluziva, a datum izlaska još nije obznanjen.

 

Pogledajte našu recenziju Killzonea 2

 

Sve o temi:
ps3

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije