http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

WORLD OF WARCRAFT

11,5 milijuna pretplatnika u WoW-u nije kraj

World of Warcraft je dosegao pretplatničku bazu od 11,5 milijuna igrača prije dvije godine, a ona bi ove godine ponovno mogla narasti
Veliki Blizzardov hit World of Warcraft trenutno broji 11,5 milijuna pretplatnika koji svakog mjeseca plaćaju nešto manje od sto kuna za igranje. Takvo je stanje prema Blizzardovim podacima nepromijenjeno već dvije godine, no autori ove mega igre ove godine očekuju novi rekord.

Frank Pearce iz Blizzarda njihova očekivanja opravdava izlaskom novog dodatka Cataclysm o kojem smo pisali nemali broj puta, kao i činjenicom da u Kini u kojoj je baza igrača ogromna još uvijek čekaju odobrenje za izlazak prethodne ekspanzije Wrath of the Lich King. Kao i sa svakom ekspanzijom, igrači koji su privremeno napustili svijet World of Warcrafta ponovo mu se vraćaju, pa je Blizzardovo očekivanje itekako realno.

World of Warcraft

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije