http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ROCK BAND 3

Zabava za sedam igrača

Prije par mjeseci najavljeni Rock Band 3 stiže krajem godine i, prema posljednjim informacijama, koristit će mnogo više vanjskih dodataka od prethodnika
Iako su posljednjih godinu dana glazbene videoigre usporile s tempom izlaska, i dalje imaju svoj vjerni krug igrača koji ih kupuju. Jedan od najočekivanijih ovogodišnjih naslova je Rock Band 3, igra na kojoj Harmonix radi već neko vrijeme, a objavit će je MTV Games, dok je za distribuciju zadužen Electronic Arts. No dok se dodatni detalji oko sadržaja trećeg punokrvnog nastavka ne pojave, zabavit će nas Green Day: Rock Band koji izlazi za idućeg tjedna, a demo se već nalazi na Xbox LIVE Marketplaceu i PlayStation Networku.

Spomenuti donosi i znakovitu najavu Rock Banda 3 iz koje je vidljivo da će isti, osim ustaljenih periferija poput bubnjeva, gitare i mikrofona, sadržati podršku još dva dodatna mikrofona, bas gitaru i sintisajzer. To bi značilo da će pjesme Rock Banda 3 moći pjevati i svirati do sedam igrača, što je odlično, no postavlja se pitanje koliko će svi ti dodaci koštati.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije