http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PREZENTACIJA PSYSX FIZIKE

Mafia 2 – novi trailer

Mafia2
Datum objave:
31.05.2010 16:21
Autor: K.L. & M.Z.
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
2K Games je objavio još jedan u nizu trailera za svoj naslov Mafia 2 u kojem demonstriraju superiornu fiziku
U novom traileru programerski tim iz 2K odlučio je pobliže prikazati ponašanje fizike u igri, za što su u igru implementirali nVidijinu tehnologiju PsysX.
 
Video prikazuje ponašanje drvenih površina pod paljbom, neučinkovitost probojnih zaklona, lomljavu stakla, eksplozije zapaljenih automobila, djelovanje eksplozija na ljudsko tijelo itd. Na Mafia 2 radi studio 2K Czech, isti tim koji je radio i original, no tada pod nazivom Illusion Softworks.

Studio je dosad radio na naslovima Vietcong i Hidden & Dangerous, no među najveće su se vinuli upravo fantastičnom Mafiom, koja je unatoč nekim boljkama i bugovitosti dobila kultni status zbog vjerodostojno prikazanog svijeta 1920-ih, majstorski odrađenog scenarija, intrigantnih likova i autentične glazbe.

Uglavnom, računajte na Mafiu 2 jer nas prema svom pokazateljima čeka jedno fantastično i gotovo filmsko iskustvo gangsterskog života. Igra je najavljena za kraj kolovoza ove godine za sve tri platforme, a vi uživajte u traileru koji prikazuje PsysX fiziku u igri.

 

Fenomenalna fizika u nadolazećoj Mafiji 2
 

 

Sve o temi:
PC
ps3

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije