http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MULTIPLAYER I FILM

Mass Effect multiplayer

Datum objave:
01.06.2010 11:54
Autor: K. L. & M. Z.
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Poznato je da BioWare radi na trećemu nastavku uspješne franšize Mass Effect, a čini se da spremaju i multiplayer
Planove BioWarea otkrio je oglas za posao kojim BioWare Montreal traži multiplayer programera. 'Radimo na Mass Effectu, jednoj od najvoljenijih i najpriznatijih franžiza u industriji, te smo na dobrom putu da postanemo samodostatan BioWareov studio', stoji u oglasu koji je ubrzo i uklonjen. Ipak, smatra se da je vjerodostojan jer ga je postavio Jeff Goldstein iz EA.

Prema nagađanjima, lokacije iz singleplayera bit će prerađene za multiplayer, a planira se razvoj za PC i Xbox 360 platformu.No, to nisu sve novosti koje se tiču Mass Effecta. Nakon što smo pisali o snimanju filma 'Heavy Rain', studio Legendary Pictures kupio je prava na snimanje filma Mass Effect. Izvršni producenti filma bit će BioWareove glavonje Ray Muzyka i Greg Zeschuk te Casey Hudson koji je bio izvršni producent igara.

Scenarij, naravno, još ne postoji, no na istome će navodno raditi Mark Protosevich koji je pisao scenarij za I Am Legend. Da bi film trebao biti kvalitetan, potvrđuju i neki od naslova na kojima je radio Legendary Pictures, a to su The Dark Knight i Watchmen te The Hangover.

Zasad nije poznato tko će režirati film ni tko će igrati ulogu Commandera Sheparda, ali sigurni smo da to neće biti, nevjerojatnoj sličnosti unatoč, Rene Bitorajac. Čini se da nas u budućnosti čeka mnogo novosti iz Mass Effect svijeta, zato se još jednom prisjetite naše recenzije igre Mass Effect 2.

 

Prisjetite se naše Mass Effect 2 recenzije

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije