http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

HALO, SOMALIJA

Mobilni virus stiže s piratskom videoigrom

Besplatne stvari često u konačnici ispadaju preskupe, u što su se uvjerili vlasnici mobitela koji su mislili da su jako mudri
Virusi su svuda oko nas, a osim na PC-ju koji je najugroženiji, polako se probijaju i na druge platforme. U to su se osobno mogli uvjeriti vlasnici mobitela koji nisu željeli platiti igru 3D Anti Terrorist Action opisanu kao 'mobilni Counter-Strike', već su skinuli piratsku verziju.

Nju je pak preradio neimenovani Rus koji je u nju uvalio virus Trojan.WinCE.Terdial.a. Virus je vrlo gadan jer u vrijeme kad vlasnici spavaju naziva brojeve na Antarktiku te u Somaliji i Dominikanskoj Republici, a cijena poziva iz Velike Britanije prema spomenutim dijelovima svijeta je oko 5 eura po minuti. Trebamo li uopće govoriti kakav su izraz lica imali 'lukavci' nakon što su vidjeli telefonski račun.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije