http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SVIJETLA BUDUĆNOST

Odlična predviđanja za novi Call of Duty

Serijal Call of Duty je uz World of Warcraft najisplativija franšiza u vlasništvu Activisiona i, prema analitičarima, takva će još dugo ostati
O Modern Warfareu 2, prošlogodišnjem najvećem hitu koji je oborio sve rekorde prodaje, pisali smo nemali broj puta, no ne smijemo zaboraviti da je on dio serijala Call of Duty koji oduvijek bilježi odlične prodajne rezultate. Premda na ovogodišnjem izdanju Call of Dutyja pod nazivom Black Ops ne radi Infinity Ward, ekipa koja je sklepala Modern Warfare, već Treyarch, analitičari tvrtke Cowen & Company predviđaju mu svijetlu budućnost.

Naime, iako bi se Black Ops trebao pojaviti tek krajem godine, spomenuti stručnjaci su uvjereni da će u tih nekoliko mjeseci ostvariti prodaju od otprilike 11 milijuna primjeraka. Uistinu impresivno, no od Call of Dutyja nismo ništa manje ni očekivali.

Black Ops  - foršpan

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije