http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

IZNENAĐENJE

Rockstar odustao od sajma E3

Idućeg tjedna započinje sajam E3 koji će okupiti sve glavne face industrije videoigara, no ne i Rockstar, koji se povukao u zadnji tren
Sajam E3 je najveće okupljanje industrije videoigara i svih koji u tome sudjeluju. Svi žele biti viđeni, čuvaju najave bombastičnih naslova upravo za taj događaj i pripremaju se na veliko. Tako je bilo i s Rockstar Gamesom, tvrtkom zaslužnom za serijal Grand Theft Auto, koja je prošlog tjedna najavila da neće prezentirati novi projekt na sajmu, da bi samo nekoliko dana kasnije objavila da se neće ni pojaviti na njemu.

Pretpostavlja se da je nova igra iz Rockstarovog pogona Grand Theft Auto V ili Agent, o čemu je već bilo šuškanja, a obzirom da nikoga iz kompanije nećemo vidjeti u Las Vegasu, obećali su da će organizirati konferenciju na kojoj će novinarima pokazati dosadašnji napredak u izradi LA Noirea i Max Paynea 3. Šteta.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije