http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Blur

Blur
Datum objave:
02.06.2010 14:42
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Je li Blur bolji od fenomenalnog Split Second? Odgovor na to pitanje saznajte u našoj videorecenziji

Tako je prokleto očito da je Blur direktni konkurent nedavno izdanom Split Secondu. Obje igre su žestoke arkadne utrke s malo ili nimalo utjecaja realizma, ali s mnogo, to jest izrazito mnogo žestoke jurnjave. Split Second smo u recenziji jako nahvalili, i to s pravom. Jedino smo ga kritizirali smo malog broja trkaćih staza. Blur, na svu sreću, ne pati u ovom području jer donosi dosta više pista i njihovih varijacija. A što je zapravo igriva jezgra ove igre? Napucavanje sa specijalnim moćima. Da, Blur bismo mogli shvatiti kao auto-moto inačicu odličnog Wipeouta.

 

Uglavnom, po stazi skupljate razna energetska oružja, poboljšanja i štitove i to koristite za eliminaciju vaših protivnika. Nažalost, ova oružja su, baš kao što smo rekli, energetska i posve nerealna. Dakle, nema mitraljeza, klasičnih bacača raketa, već su umjesto toga na raspolaganju izboji plazme, struje itd. I sve to izgleda sasvim lijepo. Grafika je brza i decentna, efekti zamuljavanja i igre svjetla u rangu s današnjim naslovima. Međutim, Bluru nešto fali. Ne, Blur nije bolji od Split Seconda. Zašto, pobogu? E pa to ćete ipak morati saznati u priloženoj videorecenziji.


Blur

 

Sve o temi:
PC
ps3

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije