http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVI TRAILER

Deus Ex: Human Revolution

DeusEx
Kako se približava početak E3-a, najvažnijeg događaja godine, tako i developeri i izdavači pokušavaju privući pažnju gejmerske zajednice
U ovom slučaju, radi se o Square Enixu koji je objavio novi, drugi trailer nadolazećeg Deus Ex: Human Revolutiona. Kao što ćete vidjeti, trailer je doista spektakularan, iako nažalost ni na sekundu ne otkriva gameplay ili mehaniku same igre, već se radi o čistoj CGI animaciji.

Igrač će u igri biti u ulozi Adama Jensena, privatnog zaštitara koji svjedoči napadu na vlastitu kompaniju i tu počinje njegova misija. Igra se odvija godine 2027. u gradovima poput Detroita, Šangaja i Montreala, u svijetu kojim su ovladale moćne kompanije koje se neprestano međusobno bore kako bi uvećale vlastitu moć.

Human Revolution odvija se 25 godina prije prvog Deus Exa, igre koja slovi za jednu od najboljih igara u povijesti te je igrana i danas, desetak godina nakon svog izlaska. Godine 2003. pojavila se druga igra u seriji pod nazivom Invisible War koja je bila izrazito kritizirana i odbačena, kako od kritike, tako i od publike.

Kako se dakle radi o prequelu, a ne o nastavku i tehnologija tjelesnih mehaničkih i nano-implantata, po kojima je igra postala slavna, bit će nešto manje sofisticirana, no ništa manje dojmljiva u gameplayu.

Na igri radi Eidos Montreal, dok je za produkciju video animacija i izdavanje igre zadužen Square Enix. Zanimljivo, na igri ne rade ni Warren Spector ni Harvey Smith, kretivni direktori prvih dviju igara.

Igra je najavljena za početak 2011. godine, za PC, Xbox 360 i PlayStation 3.


Uživajte u spektakularnom traileru

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije