http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BESPLATNO TUMARANJE MEĐUZEMLJEM

LOTRO postaje besplatan

Lord Of The Rings
Dok se dobar dio izdavača i proizvođača igara odlučuje za dizanje cijene igara, pod izlikom štete koju im nanosi piratstvo, Warner Bros. i Turbine odlučili su se za hvale vrijedan potez
Lord of the Rings Online, hvaljeni MMO smješten u Tolkienov svijet Međuzemlja, postaje besplatan, tj. ukida mu se pretplata - objavio je Warner Bros, izdavač igre. Prijelaz će se dogoditi po već provjerenom modelu isprobanom prošle godine na igri Dungeons & Dragons Online koju je također producirao Turbine studio.

Spomenutoj igri je ukinuta pretplata, dok su naplaćivani samo ekstra sadržaji, itemi i usluge, i to kroz trgovinu koja se nalazila unutar igre. Beta testiranje ovog projekta početi će 16. lipnja, a za isto se prijaviti možete ovdje: http://www.lotro.com/ , dok se pravo lansiranje igre planira za jesen.

Kad kupite originalnu igru pod nazivom Shadows of Angmar, moći ćete svojeg avatara razvijati do 50. levela, no želite li ga razvijati i dalje, morat ćete kupiti ekspanzije Mines of Moria i Siege of Mirkwood, čime će vam biti omogućen razvoj lika do 65. levela. Kao što smo naveli, ekstra sadržaje, dodatna mjesta za više likova, potione i mogućnosti za doradu lika morat ćete platiti vlastitim novcem, a ne onim virtualnim.

Za one dubljeg džepa postojati će VIP pretplata koja će igraču omogućiti pristup svim ekstra sadržajima bez ograničenja, bolju vezu sa serverom, pet mjesta za likove itd. Cijena VIP pretplate još je nepoznata.

Ovo je vrlo dobra vijest za sve MMO gamere, ali i za one koji se još nisu okušali u tom žanru s obzirom na to da sada trebate samo kupiti igru, a do 50. levela imate dovoljno vremena da procijenite vrijedi li igra dodatnih financijskih ulaganja.

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije