http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

VEĆ OVOG TJEDNA

Prve 3D igre za PS3

PS3 videoigre PlayStation
Kao što sigurno znate, Sony se još od 2007. godine priprema za implementaciju 3D tehnologije s PlayStation 3 konzolom, a sada je stvar napokon dovršena i stižu prve igre.
 
Prvi korak prema lansiranju 3D tehnologije dogodio se već u drugoj polovici travnja kada je Sony napravio update firmwarea na PS3 konzolama, a ovaj tjedan stižu i prvi igraći naslovi.
U Japanu su već  danas postali dostupni naslovi WipeOut HD, Super Stardust HD i PAIN, kao i demo verzija igre MotorStorm: Pacific Rift.

Ta takozvana stereoskopska 3D kolekcija stajat će vas 29 funti na PlayStation Networku ili besplatno u slučaju da kupite novi 3D Sony Bravia televizor. Oni koji već posjeduju navedene igre, također će patch za 3D moći downloadati besplatno.

'Stereoskopska 3D tehnologija uparena s onom PlayStation Movea omogućuje nam da stvorimo još bolje i realističnije iskustvo',  rekao je Andrew House, predsjednik Sony Computer Entertainmenta za Europu i zaključio: 'PlayStation je stvoren upravo za to – za izvrsnu zabavu.'

I još jedan podsjetnik na kraju: da biste mogli uživati u ljepoti igara u tri dimenzije, morate posjedovati TV koji može reproducirati stereoskopski 3D.

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije