http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SENZACIJA

Predstavljen novi Xbox 360

Xbox360
Počeo je sajam E3 i s tim je gotova suša u svijetu videoigara. Developeri i izdavači se nadjačavaju bombastičnim obećanjima i najavama, prezentiraju se nove tehnologije, a Microsoft nas je iznenadio predstavljanjem nove verzije konzole Xbox 360

Nova konzola, predstavljena jučer, ističe se svojim tanjim, elegantnijim dizajnom i sjajnom površinom te nekim kromiranim dijelovima zbog kojih izgleda još moćnije.

No Microsoft nije poradio samo na vanjštini, one najznačajnije karakteristike nove konzole ispod su njena sjajnog oklopa. U konzolu je, naime, ugrađen tvrdi disk od 250GB, Wi-Fi brzine 300 mbps, kao i mnoge druge preinake.


Procesor i grafička kartica sjedinjeni su u jednu cjelinu te su izrađeni tehnologijom od 45 nm (originalni Xbox 360 koristi tehnologiju 65 nm), koja je djelotvornija što se tiče potrošnje energije te se lakše hladi. Izmijenjeno je i hlađenje, sjedinjenjem CPU-a i GPU-a nestala je potreba za dva ventilatora, pa je u novu konzolu stavljen jedan, ali veći, što bi trebalo osigurati i bolje hlađenje, ali i manje buke.Povećan je i broj USB portova s tri na pet, a sve dodatne uređaje koje ste koristili na staroj konzoli moći ćete koristiti i na novoj, s iznimkom vanjskih tvrdih diskova koji su postali nekompatibilni, dok je dugmad na konzoli zamijenjena onima osjetljivima na dodir.


Novi Xbox 360 pojavit će se na sjevernoameričkom tržištu već krajem ovog tjedna po cijeni od 299 dolara, dok će Europljani morati pričekati do 16. srpnja.

 

Novi Xbox 360!!!

 

 


 

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije