http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

UFC 2010 Undisputed

KA_UFC2010
Datum objave:
16.06.2010 13:05
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Zaigrajte još jednom kao Mirko Filipović te porazbijajte glave svima onima koji se s vama usude stati u kavez

Naš legendarni borac Mirko Filipović je nakon zadnje pobjede još jednom izjavio da se povlači iz UFC-a. Iskreno se nadamo da će se predomisliti! No ako i neće, zauvijek će ostati s nama u novoj igri ove borilačke tematike, u UFC 2010 Undisputed. Naime, unutra je čak stotinjak najpoznatijih svjetskih fajtera, uključujući i našeg gladijatora Mirka. Za one koji ne znaju, ovo je najvjernija virtualna rekreacija UFC natjecanja, koja je iz godine u godinu sve bolja. Takav je slučaj i s ovim komadom softvera koji smo recenzirali. Prvo što će vam upasti u oči bit će dodatno poboljšana grafika. Iako je i UFC 2009 bio vizualno impresivan, ono što je ovdje vidljivo je gotovo nevjerojatno.

 

Lica boraca su trenutačno prepoznatljiva te ako pratite UFC svijet, odmah će vam biti jasno o kome se radi. Na Mirkovom licu se čak vide i znaci laganog starenja, mada su mu možda malo predimenzionirane oči. Efekti štrcanja krvi te nabreknuća pojedinih dijelova lica nakon primanja udaraca su skoro foto realistični. Jednako je dobar i motion capture koji je rezultirao dosad najuvjerljivijim pokretima boraca pa sve skupa izgleda kao da je riječ o TV prijenosu. Dojam prave stvari pojačavaju i odlični glasovi komentatora koji su čak razgovarali i o pojedinostima iz života samog Filipovića. UFC 2010 donosi i nekoliko novih igraćih modova, određene optimizacije sustava karijere, a porađeno je i na mehanici borbe. O čemu se točno radi, kao i obično - provjerite u našem video prilogu.

UFC 2010

 

Sve o temi:
UFC
ps3

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije