http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SONY OTKRIO DATUM

PlayStation Move

Move
Microsoft je otkrio novu verziju konzole Xbox 360, a Sony je odgovorio objavom datuma izlaska za svoj vrlo isčekivani PlayStation Move

Sony je u sklopu sajma E3 objavio datum izlaska svog novog kontrolera PlayStation Move. Za one manje upućene, radi se o kontroleru u obliku palice prilagođene šaci koji bi se funkcionalnošću najlakše mogao usporediti s već odavno poznatim kontrolerom za Wii. Uz palicu za imitaciju pokreta moći ćete kupiti i dodatnu palicu koja će služiti za navigaciju.


PlayStation Move ćete moći kupiti u nekoliko različitih paketa. Po cijeni od 59 funti u prodaji će biti paket koji će uključivati PlayStation Move, PlayStation Eye i disk s uputama za početnike.


Sam Move u prodaji će stajati 40 funti, a dodatni kontroler za navigaciju koštat će dodatnih 30 funti. Na dan izlaska Move će biti podržan u 16 već izašlih naslova, a do Božića taj bi broj trebao biti uvećan za još 40 naslova.


Uza sve to, Sony će kupcima ponuditi još dva dodatka: dršku za Move koja će vam omogućavati da kontroler držite poput pištolja, što će najvjerojatnije biti namijenjeno pucačinama, te stanicu za punjenje. Drška će vas stajati 15, a  stanica za punjenje 30 funti. PlayStation Move u Europi će u prodaju krenuti 16. rujna.

 

Pogledajte Sony Move u akciji!!!

 

Sve o temi:
ps3

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije