http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MITO I KORUPCIJA

Microsoft želi videoigre za iPhone

Izvori bliski Microsoftu tvrde kako spomenuta tvrtka pokušava nagovoriti proizvođače igara za iPhone da prebace svoje radove na Windows Phone 7
Premda na sajmu E3 nije bilo previše riječi o igrama za mobitele jer je sva pažnja bila fokusirana na PC i konzole, ne znači da se nisu spominjale. Dapače, jedna od većih vijesti sa sajma je glasina kako Microsoft svim silama pokušava ući na tržište videoigara za mobitele svojim Windows Phoneom 7, no pitanje je koliko će u tome biti uspješan.

Naime, povjerljivi izvori bliski spomenutoj tvrtki tvrde kako Microsoft naveliko nagovara proizvođače videoigara za iPhone da prilagode svoje naslove za Windows Phone 7, nudeći im novac unaprijed. Isti izvor kaže da su dosadašnji pregovori bili neuspješni jer developeri specijalizirani za iPhone tvrde da je postupak prekompliciran, no tko zna, možda ponuda nije bila dovoljno dobra.

S obzirom da je poznato kako Microsoft ne štedi kad nešto želi, za očekivati je da će ponuditi više ili, na kraju krajeva, kupiti čitave tvrtke kako bi radile zabavne sadržaje isključivo za njih.

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije