http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KLUB BORACA

Electronic Arts osniva Gun Club

Electronic Arts je povukao zanimljiv marketinški potez osnivanjem Gun Cluba kojem mogu pristupiti ljubitelji njihovih pucačina
Volite li serijal Battlefield ili Medal of Honor, krajnje je vrijeme da se učlanite u Gun Club. Riječ je o programu Electronic Artsa kojim namjeravaju okupiti ljubitelje pucačina na jednom mjestu kako bi imali priliku razmjenjivati mišljenja s ostalim igračima, pročitati svježe vijesti i biti u direktnom kontaktu s programerima koji na videoigrama rade.

Članstvo u Gun Clubu je besplatno i dovoljno je imati korisnički račun kod EA, a donosi i brojne pogodnosti poput mogućnosti ulaska u beta testiranje, ranijeg isprobavanja demo verzija i koješta drugo. Dakako, postoje i drugačije nagrade poput ekskluzivnih sadržaja u nadolazećem Medal of Honoru za vlasnike Bad Companya 2, pa ukoliko volite Electronic Artsove pucačine, nema vam druge nego pridružiti se Gun Clubu.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije