http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Transformers: War For Cybertron

Transformers
Datum objave:
23.06.2010 12:53
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
War For Cybertron, bez ikakve sumnje, do sada najbolja igra Transformers! Provjerite zašto u našoj video recenziji

Nakon dva odvratna virtualna uprizorenja franšize Transformers, napokon dolazi igra koja je dostojna svog imena. No za taj podvig se bilo potrebno u potpunosti odmaknuti od filmskog izvornika, jer svi znamo da većina igara koje se rade po filmu ispadnu - kakica. Uopravo su zbog toga autori War For Cybertrona ušli u suradnju s Hasbroom da stvore jednu novu paralelnu priču te da robotima dadnu nešto drukčiji identitet. Kao što svi već sigurno znate, cjelokupna radnja igre odvija se na robotskom planetu Cybertron. Roboti se pak više ne transformiraju u replike ljudskih automobila i aviona, već u SF vozila specifična dizajna.

 

No sve je to nebitno. Glavna stvar je ta da novi Transformersi nisu naporni ni previše stupidni. Ovo je čista arkadno-pucalaška fešta. Akcija ne prestaje gotovo nikada, a svi ionako kratki dijalozi mogu se preskočiti. Na raspolaganju vam je sva sila oružja, nekoliko klasa robota te, dakako, mogućnost igranja s Decepticonima ili Autobotima. Igra je izuzetno ergonomska; osnovne poteze ćete skužiti u roku dvije minute. Nema nikakvih prtljanja s comboima ili kompliciranim lockiranjem meta. Sve funkcionira po principu 'Fire & Forget'. Dakako, War for Cybertron nije savršen, a o čemu se radi, možete saznati u video prilogu. Inače, jako nam je drago da je ovako žestoka arkada, osim na PS3 i Xbox 360, stigla i na PC. A sada jedna obavijest: zbog neradnog Dana državnosti 25. svibnja 2010, u petak nismo u mogućnosti proizvesti video recenziju. No sljedeća dolazi već u srijedu.

 

Video recenzija novih Transformersa

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije