http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

IDEMO DALJE

Sigurna budućnost Assassin's Creeda

Assassin's Creed je jedan od trenutno najpopularnijih serijala, a autori imaju viziju u kojem smjeru će ga odvesti
Višestruko nahvaljen i nagrađivan Assassin's Creed do sada je dobio dva nastavka, a u pripremi je i novo poglavlje. Assassin's Creed Brotherhood ne bismo trebali nazvati direktnim nastavkom jer je riječ o proširenju drugog dijela koje uz nastavak priče donosi i podršku za mrežne igre.

Nema sumnje da usporedo s radom na Brotherhoodu autori već naveliko pripremaju i treći nastavak o kojem ne žele mnogo govoriti, no navodno točno znaju gdje će ga smjestiti. Kako znamo, prvi dio serijala se odvijao tijekom Križarskih pohoda na Jeruzalem, drugi dio u renesansnoj Italiji, a treći?

Bilo je govora o Francuskoj revoluciji, pa čak i Londonu tijekom Drugog svjetskog rata, no to je jednom prilikom spomenuto u kontekstu neograničene slobode koju ovaj serijal pruža. Uglavnom, nemamo pojma gdje ćemo u sljedećem nastavku skakutati i goniti templare, no važno je da to u Ubisoftu jako dobro znaju i da će se serijal Assassin's Creed nastaviti.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije