http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

RADIŠNI UKRAJINCI

Metro 2034 u izradi

Metro 2033
Datum objave:
30.06.2010 12:36
Autor: M. L. i B. L.
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ovogodišnji Metro 2033 dobro je prošao kod kritike i još bolje kod publike, unatoč brojnim nedostacima tehničke prirode. THQ sada najavljuje njegov nastavak
Metro 2033 je FPS inspiriran istoimenom knjigom autora Dmitrija Glukhovskoga, a radi se o survival hororu smještenom u 2033. godinu u kojemu su prikazane posljedice apokalipse koja je Zemlju pogodila 2013. godine. Površina planeta je sada nastanjena različitim krvožednim mutantima, dok se preživjeli dio čovječanstva povukao u zamršene podzemne tunele moskovske željeznice.
 
Sama igra prihvaćena je vrlo dobro, unatoč brojnim tehničkim nedostacima poput iznimno lošeg AI-a. Ipak, Metro 2033 je i dalje najprodavanija igra iz repertoara THQ-a zbog čega kijevski A4 Games već užurbano radi na nastavku pod imenom Metro 2034. Autori o igri nisu željeli mnogo govoriti, otkriveno je samo da su u fazi pretprodukcije te da će igra podržavati stereoskopski 3D prikaz. Nisu obznanjeni ni okvirni datum izlaska, kao ni za koje se platforme igra izrađuje.
Metro 2033

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije