http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Sniper: Ghost Warriror

Sniper
Datum objave:
30.06.2010 13:32
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Sniper: Ghost Warrior neki već sada nazivaju 'snajperističkim rajem'. Provjerite je li to doista tako!

Mnogo se buke podiglo oko ovog naslova prije nego što je uopće dotaknuo police gamerskih dućana. Prvenstveno zbog impresivnih trailera koji su poharali Youtube a u kojima se je vidjela odlična grafika i inzistiranje na snajperiranju. Sniper: Ghost Warrior se čak nazivao i rajem za snajperiste. To je donekle točno; u igri preuzimate kontrolu nad opakim snajperistom koji hara po nedefiniranom tropskom otočju i tamani zločince. Ali odmah ćemo vam reći da od ovog naslova ne očekujete ništa u kvalitativno-budžetskom rangu Modern Warfaera ili Bad Companya 2. Naime, igru je izradio relativno skromni poljski programerski tim, a izdao ju je City Interactive koji je poznat po izdavanju jeftinijh igara ne baš tako blistave kvalitete.

 

No Sniper: Ghost Warrior je ipak iznenađenje. Scene samog snajpanja igraču pružaju veliki užitak. Kao prvo, zbog tih otvorenih prostranstava, a kao drugo zbog napredne balistike metaka. Kako biste obavili uspješni pogodak, morate u obzir uzimati gomilu faktora poput smjera puhanja vjetra i gravitacijske sile. Nažalost, Ghost Warrior je zagrizao malo prevelik komad kolača te kako bi parirao modernim FPS-ovima u sebe inkorporirao i napucavanje sa jurišnom puškom. Ovo je nažalost igrina komponenta koja uvelike odskače od tako sočnog snajpanja i dosta narušava sveukupni dojam. Detalje ćete dakako pogledati u priloženoj recenziji. I nešto za kraj, igru smo u današnjem prilogu ocijenili samo na osnovu njezinog snajperističkog dijela jer da smo ocjenjivali uzevši u obzir i to zastrašujuće puškaranje, Sniper: Ghost Warrior bi prošao puno lošije.

Sniper: Ghost Warrior

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije