http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PEDALA ISPOD STOLA

Nožni dodatak World of Warcraftu

Sound Blaster Tap Chat novi je dodatak namijenjen igračima World of Warcrafta koji bi, prema riječima proizvođača, trebao olakšati igranje
Osobe koje nikad ranije nisu vidjeli korisničko sučelje World of Warcrafta često ne mogu vjerovati da netko može uspješno kontrolirati sve akcije i u pravo vrijeme pronaći odgovarajuće tipke na tipkovnici kako bi izvršili određenu radnju. Takvog su mišljenja očitu i u Creative Labsu s obzirom na to da uskoro u prodaju kreće World of Warcraft Tap Chat. Riječ je o igraćem dodatku koji služi kao dodatna tipka, no poseban je po tome što ga igrači pritišću nogom.

Kratak opis ovog uređaja koji će stajati oko 30 dolara kaže da se na pritisak može povezati bilo koja akcija, od jednostavne radnje 'push-to-talk' za glasovnu komunikaciju, pa do macro naredbi koje olakšavaju igranje. Iskreno rečeno, smatramo ga nepotrebnim, no tko misli da mu je potrebna dodatna tipka ispod stola, samo naprijed.


 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije