http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NEOBIČNA KOMBINACIJA

Sudac ostao bez posla zbog videoigara

Postoji mnogo priča o utjecaju videoigara na stvarni svijet, no da je jedan sudac zbog njih izgubio posao, do sada nismo čuli
Priča započinje prije nekoliko godina u američkoj državi Virginiji u kojoj je okružni sudac Joseph Carico osudio Jeremya Hubbarda na društveno koristan rad zbog posjedovanja droge. Ne spominje se kakve, niti je to u ovoj storiji previše važno. Uglavnom, Hubbard je tijekom izvršavanja slučajno naletio na suca koji ga je osudio i tijekom razgovora počela je priča o videoigrama i Xboxu 360. Prema Hubbardu, novopečeni prijatelji su otad postali nerazdvojni i provodili noći igrajući videoigre, pogotovo na Wiiju koji je omiljena konzola suca Caricoa.

Idila je trajala do studenog prošle godine kada se sudac Carico automobilom zabio u drvo pri čemu je ozlijeđen njegov suvozač - pogađate - Jeremy Hubbard. Ozlijede srećom nisu bile teške, a Hubbard je ispričao kako se nezgoda dogodila nakon zajedničke neprospavane noći tijekom koje su igrali Halo 3 i nekolicinu sportskih naslova na Wiiju. Kako javlja Virginia Lawyer’s Weekly, sudac Carico do daljnjega neće voditi suđenja, no nije jasno je li udaljen zbog same nesreće ili druženja s ranije osuđivanom osobom koju je sam poslao na odsluženje kazne.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije