http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ČUDAN IZBOR

Snima se film Mafia Wars?

Filmovi prema videoigrama nisu novost, no Mafia Wars mogla bi postati prva igra s Facebooka koja će zaživjeti u takvom obliku
Do sada filmovi temeljeni na videoigrama nisu postizali neke prevelike uspjehe. Rekord filma Lara Croft: Tomb Raider tek je nedavno uspio srušiti Prince of Persia sa 300 milijuna dolara zarade od prodaje ulaznica u prvih mjesec dana. Nije prevelika svota i vjerojatno su u Disneyu očekivali više, no i to je bolje nego fijasko na kave smo obično navikli - sjetimo se samo Dungeon Siegea i BloodRayne.

Kako javlja Gamepron, producentska kuća Radar Company zainteresirana je za preradu popularne igre s Facebook Mafia Wars na filmsko platno, no detalji o tome kakav će film na kraju biti trenutačno su prilično tanki. Spominje se samo 'kriminalistički triler' što može značiti svašta, a kako je krenulo, ne bismo se čudili da za koji dan pišemo o filmskoj adaptaciji FarmVillea.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije