http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

JAPANCI NE ŽELE 3D

PS3 Slim u Japanu

Slim
Nakon što je Microsoft izdao Xbox 360 u novijem, poboljšanom i tanjem izdanju, na slični potez odlučio se i Sony

Sony je objavio da već 29. srpnja namjerava izdati dva nova izdanja njihove PlayStation 3 konzole, no zasad tek u Japanu. Glavna promjena na novim konzolama bit će kapacitet ugrađenih hard diskova koji će u jednoj verziji iznositi 160 GB, a u drugoj 320 GB.


Dakako, obje će verzije biti u tanjem, Slim izdanju, a verzija sa 160 GB bit će u bijeloj boji, kao i pripadajući DualShock3 kontroler.


Preračunato, 160 GB PS3 stajat će 271 eura, dok će 320 GB stajati 316 eura. Naravno, pojavom konzole na američkom i europskom tržištu cijene će biti nešto drukčije, no još nema nikakvih naznaka iz Sonyja kada bi se mogao dogoditi ulazak na spomenuta tržišta.


S druge strane, Japanci nisu previše naklonjeni Sonyjevu promoviranju 3D tehnologije, o čemu smo već mnogo pisali. Prema istraživanju, čak 70 posto Japanaca nema namjeru kupiti 3D TV. Najviše njih odbijeno je potrebom za nošenjem specijalnih naočala, nešto manje skupoćom i trenutnom malobrojnošću 3D sadržaja.


Iz Sonyja kažu da naočale nisu problem jer su danas vrlo lagane i ugodne za nošenje, no zlobnici će ih uputiti na Nintendo koji je uspio razviti 3DS za koji nisu potrebne specijalne naočale.

 

Sve o temi:
ps3

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije