http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POVRATAK VOZAČA

Driver: SF za kolekcionare

DriverSF
Već smo pisali o nadolazećem Driveru koji je u međuvremenu predstavljen na E3-u. Hoće li najnovije izdanje vratiti franšizi staru slavu tek treba vidjeti, a autori su zasad objavili sadržaj izdanja za kolekcionare

Driver: San Francisco stajat će oko 70 funti, a osim igre sadržavat će repliku Dodge Challangera iz 1970, kartu san Francisca, dva dodatna vozila u igri koja neće biti dostupna kupcima regularnog izdanja te 'Mass Chase' challenge mode.


Naravno, kolekcionarska izdanja bit će izdana za sve platforme na kojima će izaći i igra – PC, PS3 i Xbox 360. Točan datum izlaska još nije određen, a autori tvrde da će to biti u posljednjoj četvrtini ove godine.


Podsjetimo, Driver: San Francisco bit će peti nastavak u Driver franšizi koja je svoje dno dotakla naslovom Driver 3, a ništa bolje nije prošao ni Driver: Paralel Lines. Autori nam sada obećavaju uzbudljive jurnjave ulicama San Francisca kakve ste mogli vidjeti u filmovima iz 70-ih i 80-ih, a moramo priznati da u demu prikazanom na E3-u to ne izgleda loše.

 

Driver: SF E3 demo

 

E3 trailer

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije