http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POVRATAK NA PC

FIFA 11 i za PC

FIFA 11
Nakon što su kvalitetom Fife 10 iznevjerili PC gamere, a World Cup South Africa izdanje se uopće nije pojavilo na PC-ju, iz EA najavljuju povratak PC platformi
Fifa 11 pojavit će se u listopadu ove godine i na PC platformi, i to u punom sjaju, obećavaju iz EA. Nakon što su konzolašima ponudili fantastičnu Fifu 10, PC igrače su zakinuli ponudivši im tek teško prosječni proizvod, a specijalno World Cup South Africa izdanje uopće se nije ni pojavilo za PC platformu, na iznenađenje mnogih.

Iz EA sada najavljuju Fifu kvalitetom i tehnološki u rangu konzola: 'Ponudit ćemo nagrađivani gameplay i grafiku koja je dosad bila namjenjena samo za konzole i optimizirati je za svoje kućno računalo', najavljuje Peter Moore, šef EA Sportsa i vjerojatno tom izjavom izaziva navale pravedničkog bijesa kod PC gamera.

'PC igrači Fife ovo traže već godinama i mi smo im nakon dvije godine rada napokon spremni ponuditi nex-gen gaming iskustvo na PC-ju', zaključio je Moore.

Iz EA su potvrdili da je točan datum izlaska igre 1. listopada ove godine, i to za sve tri platforme, a jedna od najvećih novosti u igri bit će Creation Center pomoću kojega ćete moći kreirati pojedince ili cijele momčadi.

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije