http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STAR WARS MMORPG

Počelo testiranje SW: TOR

Bioware je otvorio servere za beta testiranje njihovog MMORPG-a u izradi Star Wars: The Old Republic, no zasad samo za igrače iz SAD-a
Godine 2009, godinu nakon objave rada na SW:TOR, BioWare je počeo primati prijave za zatvoreno beta testiranje igre u budućnosti. Sada je testiranje počelo te su u igru puštane prve grupe igrača kako bi testirale igru.

Prema Biowareu, testiranje se sastoji od nekoliko razina. Prva razina, koja je sada počela, ograničena je samo na igrače iz SAD-a, a kako testiranje bude napredovalo, tako će u njega biti uključeni i igrači iz ostalih dijelova svijeta.
 
Svi zainteresirani za sudjelovanje u testiranju, mogu se registrirati ovdje: http://www.swtor.com/tester. Nažalost, ne postoji nikakva garancija da ćete na kraju upasti u najuži krug koji će testirati igru. Ipak, vrijedi pokušati, pa stoga navalite!

Radnja igre događa se 300 godina nakon one u genijalnim RPG naslovima Knights of the Old Republic, a 3.600 godina prije radnje u LucasArtsovim filmovima.
 
Igra je najavljena za proljeće 2011. godine, i to samo za PC platformu, a radi se o najiščekivanijem MMORPG naslovu, rame uz rame s Guild Wars 2. 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije