http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

UHODAVANJE

Kinect za Xbox 360 zanimljiv tek za dvije godine

Najavljivan na sva zvona, Microsoftov dodatak Kinect za Xbox 360 stiže ove jeseni, no najbolje igre za njega čekat ćemo još dvije godine
Osnivač Gamesbriefa koji je ujedno i cijenjeni analitičar Nicholas Lovell i Yoostarov direktor Greg Fischbach slažu se u jednoj stvari: proizvođačima igara trebat će neko vrijeme da se naviknu na sve mogućnosti Kinecta. Najavljen za ovu jesen, Kinect je igraći dodatak koji prenosi pokrete igrača na Xbox 360 i stvar je na papiru vrlo zabavna.

No spomenuti stručnjaci kažu kako videoigre koje će podržavati takav način kontrole ne koriste sve njegove prednosti, što je i logično. Kod pojave nove generacije konzola treba proći neko vrijeme da se programeri naviknu na sve njene sposobnosti, a ista je stvar i s Kinectom. Prema njihovoj procjeni, prve igre koje će u potpunosti iskorištavati kontrolu pokretima na Xboxu 360 trebale bi se pojaviti za 18 do 24 mjeseca, laički rečeno, tek 2012 - tko zna, možda dotad osvanu i konzole nove generacije.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije