http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

LAŽLJIVI NOVINARI

Novi GTA?

U potrazi za senzacijama novinari često ne provjeravaju informacije, pa nastanu tragikomični članci, kakav je prošlog tjedna objavljen u The Daily Staru
Prošlog tjedna je The Daily Star objavio bombastični članak 'Raoul Moat: video game, film and book plans cause fury'. Ukoliko niste shvatili, riječ je o planovima za videoigru, film i knjigu o Raoulu Moatu, ubojici koji je početkom srpnja punio naslovnice britanskih medija i zadavao glavobolje policiji.

Uglavnom, novinar je potanko objasnio da Rockstar planira napraviti Grand Theft Auto Rothbury te da je naslovnica istog već objavljena na mnogobrojnim gejmerskim portalima. Rothbury je naziv mjesta u kojem je Moat nakon dugotrajne potrage skončao 10. srpnja, a jedini dokaz da postoje planovi za takvu videoigru je montaža naslovnice koja je sve samo ne uvjerljiva.

To doduše nije spriječilo novinara koji je pisao članak da priupita baku Samanthe Stobbart, bivše Moatove djevojke koja je tijekom njegovog divljanja ubijena zajedno s dečkom, što misli o takvoj igri, na što je starica odgovorila da je takvo nešto bolesno i jednostavno nevjerojatno. Slažemo se s bakom jer svakoj normalnoj osobi bi bilo jasno da je riječ o totalnoj gluposti i da si Rockstar ne bi dozvolio takvu reputaciju - sigurni smo da višemilijunska tužba protiv Daily Stara slijedi.

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije