http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZLOSTAVLJAČ

Lopov iskoristio dijete za krađu Xboxa

Prošlog tjedna je dosjetljivi lopov ušetao s bebom u naručju u Gamestop i išetao iz njega bogatiji za dva Xboxa 360
Stari trik lopova da ljudima treba odvući pažnju da bi krađa prošla neprimjetno iskoristio je nepoznati počinitelj u dućanu Best Buy u predgrađu Daytona. Četrdesetogodišnjak prosječne visine se, naime,  ušetao u dućan držeći u rukama dijete staro godinu ili dvije te noseći ruksak s pelenama na leđima.

Trgovci koji nisu ništa posumnjali pratili su mlađe kupce s obzirom da oni 'uvijek kradu', a na oca i dijete nitko nije obraćao pažnju sve dok ga nisu vidjeli kako izlazi s dva Xboxa 360 pod rukama (dijete nije ispustio, ipak je toliko savjestan) i na parkiralištu ulazi u automobil Kia Spectra s kojim se zaputio u nepoznatom smjeru. Očevici tvrde da je registracija bila djelomično skrivena, a ako ga uhvate, lopova osim optužbe za krađu očekuje i ona za dovođenje djeteta u opasnost.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije