http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

LUDI REKORDI

Novi svjetski rekord neprekidnog igranja je 50 sati

Novi Guinnessov svjetski rekord u najdužem igranju videoigara iznosi 50 sati, a postavilo ga je šest mladih Nizozemaca
Dosadašnji rekord u igranju bez prestanka postavio je u rujnu prošle godine Chirantan Patnaik i iznosio je 40 sati i dvadeset minuta, koliko je spomenuti proveo uz Grand Theft Auto. Nismo predugo čekali na obaranje rekorda i novi test izdržljivosti koji je organizirala tvrtka Vogels kako bi promovirala TwistDock, svoj dodatak za PlayStation 3.

TwistDock je ustvari stalak za konzolu i kontrolere koji se stavljaju na poleđinu i čitavo vrijeme pune čak i kad je konzola ugašena. Uglavnom, šest mladih Nizozemaca održalo je maraton od 50 sati neprekidnog igranja Red Dead Redemptiona koristeći TwistDock, nakon čega im je priznanja uručio predstavnik Guinnessovih rekorda koji je za tu prigodu doletio direktno iz Londona. Usto, momci su osvojili 1.000 eura, a svaki od njih dobio je i TwistDock na dar.


 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije